Aš tai manau susitvarkytų su pareigomis jis,turi kažkiek patirties sa-mp 'e,nuo manęs pliusas.
Sveiki atvykę į GTA-MP Free-Roam informacinį forumą
![]() |
Sveiki atvykę į GTA-MP Free-Roam informacinį forumą, jeigu norite dalyvauti forumo diskusijose, jūs turite prisijungti,o jei esate naujas narys, užsiregistruoti.
Čia galite :
|
Guest Message by DevFuse
31 atsakymai į šią temą
2011 December 29 - 18:39 PM
EnDaZ, 2011 December 29 - 13:30 PM, pasakė:
Aš tai manau susitvarkytų su pareigomis jis,turi kažkiek patirties sa-mp 'e,nuo manęs pliusas.
Aciu uz pliusa. Taip, as zinau komandas ir kaip jomis naudotis. Buvau sangreal GM, ir MOD komandas visas zinau freeroam serveryje.
Šį pranešimą redagavo BEHTEP: 2011 December 29 - 18:39 PM
2011 December 30 - 01:24 AM
BEHTEP, 2011 December 29 - 10:11 AM, pasakė:
Daznai imu PC i darba, bet ne lost, o tik spectatint, nes prie kasos sedziu ir zmones uzeidami mato ka as darau xD Sako nieko sau darbas
Zaidi samp ir pinigus gauni :DD Dar kai ateina pamaina, man reik eit i apsaugos kambariuka ir dazniausiai kai nera zmoniu, o tai daugiau, nei kai jie yra
, tai megstu palosht i samp
)) o kai esu namie, tai nuo ryto iki vakaro megstu pazaist.
Buna ir vakare bei nakti prisijungiu kai is darbo ateinu.. =] tad manau laiko stokos tokios jau dideles nera
) vakar su motina susipikau del to kad neatejau teliko pataisyt o nuvariau gert su draugais, tai PC paslepe ir negalejau sen paimt i darba
:DD o pati nuvare pas gimines
)
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Prisijungti
Registruotis

Tema yra užrakinta

Į viršų