Labą vakarą, hmm nu prie reikalo, stunt 6 siuličiau dadėt dar keleta spawn vietu kad butu random, todėl kad dabar yra labaii lievaiii kai daug daug žmoniuu bun vienoj vietoj ir krč lagin ir nein pravažiuot ir visą kitaa manau supratot.ačiūūka
Sveiki atvykę į GTA-MP Free-Roam informacinį forumą
![]() |
Sveiki atvykę į GTA-MP Free-Roam informacinį forumą, jeigu norite dalyvauti forumo diskusijose, jūs turite prisijungti,o jei esate naujas narys, užsiregistruoti.
Čia galite :
|
Guest Message by DevFuse
17 atsakymai į šią temą
2012 February 04 - 22:13 PM
Tas ir yr kad nėr kas mapintu, manau čia daug tokių atsirastu kurie moku moku mapint daug kas moka "šeip pamapint", bet reikėtu rast žmogeliuka kuris tuo galėtu užsiimt ir mokėtu atlikt toki darbeli, kokia atranka gal padaryk kurie norėtu prisidet prie serverio ir galėtu tai atlikt tik ikeltu pirma parodytu savo darbus, reik česint sayid anee ;D
2012 February 04 - 23:47 PM
Remigijus, 2012 February 04 - 21:52 PM, pasakė:
dar galvoju apie laiko saugojimą 
nu kaip ir /race /drag
nu kaip ir /race /drag
Nedaryk nei ano, nei ano. Nes yra tokių kurie mėgsta su airbrk paskraidyt. Ir kai užpisa mapas, nepereina, stobal jungia airbrk.
Remigijus, 2012 February 04 - 22:07 PM, pasakė:
Trasų reikia, aš tai nemoku mapint 
Sayid mapping paslaugos. [Atsiskaitymas banku, arba kreditais(only remiui)]
Thief, 2012 February 04 - 22:13 PM, pasakė:
1. Tas ir yr kad nėr kas mapintu, <...> 2. bet reikėtu rast žmogeliuka kuris tuo galėtu užsiimt ir mokėtu atlikt toki darbeli 3. kokia atranka gal padaryk kurie norėtu prisidet prie serverio ir galėtu tai atlikt 4. reik česint sayid anee ;D
1. Sayid niekur neišeina.
2. Aš
3. Turiu pats žmonių kurie mapina kaip aš
4. Ane.
Citata
vinis rašė:
tai internetas pilnas trasu tu, paemi, pasiskolini ir isidedi i serva idomesnes
tai internetas pilnas trasu tu, paemi, pasiskolini ir isidedi i serva idomesnes
Sėkmės ieškant for SAMP. Nes tokie mapai skirti tik MTA (tokie kaip mano)
Šį pranešimą redagavo saYid: 2012 February 04 - 23:50 PM
2012 February 06 - 22:51 PM
Po restarto (bus naktį, tad pamatysit rytoj) saugos ir laiką kurį atvaizduos čia: http://freeroam.lt/s...INFERNUS_6.html
Atsakyti

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Prisijungti
Registruotis

Į viršų
Atsakyti
Daugybinis citavimas